SEDEŽ

Pogovorite se z nami – Tu smo za vas!

Arhcom nepremičnine d.o.o in Arhcom skupina d.o.o. sta fleksibilni družinski podjetji, ki se ukvarjata z gradnjo novih objektov za trg, adaptacijo nepremičnin in njihovim trženjem.

V okviru investicijske dejavnosti pridobivamo ustrezna zemljišča, sodelujemo pri projektiranju objektov, pridobivamo ustrezna dovoljenja, organiziramo izvedbo in nenazadnje prodajamo objekte ali posamezne enote na trgu, pri čemer ne pozabljamo na poprodajne storitve, od pomoči pri raznih upravnih postopkih, vpisih v zemljiško knjigo, prepisih, pa do izvedbe sprememb na objektih na željo kupcev in reševanja reklamacij. Poudarjamo dobre lokacije in kakovostno gradnjo, kar dosegamo z dolgoročnim sodelovanjem s preizkušenimi izvajalci gradbenih in obrtniških del. Gradnjo objektov izpeljemo bodisi na ključ ali zgolj do določene gradbene faze. Pri projektiranju dajemo poseben poudarek ekološki in energetski varčnosti objektov (toplotne črpalke, sončni kolektorji, povečana izolacija ipd.).
Svojim strankam pomagamo pri prodaji njihovih nepremičnin. Sodelujemo z zunanjimi strokovnjaki različnih profilov (arhitekti, geodeti, pravniki…) in z bankami pri iskanju dobrih kreditnih pogojev tako v smislu projektnega financiranja kot tudi ugodnih stanovanjskih posojil za naše kupce.